Avgassystem Rostfritt

Skriv in ditt regnr.

Avgassystem Rostfritt

Vi har ett brett sortiment av rostfria avgassystem av toppkvalitet och hög finish tillverkade av svenska Ferrita. Till skillnad mot många andra leverantörers produkter så är Ferritas avgassystem helt i rostfritt stål. Alla rostfria avgassystem från Ferrita säljs med livstids garanti och levereras med monteringsdetaljer (om ej annat anges).

Välj rostfritt för längre livslängd!

Dagens bilar tillverkas inte för att hålla lika länge som de en gång gjorde. Med ett rostfritt system slipper du tänka på det hela bilens livslängd. Att tillverka avgasdetaljer i rostfritt stål ger många fördelar. Dels är det ett svetsbart material som underlättar vid tillverkning och montering samt att det rostfria stålet inte ger sprickor i materialet. Dessutom väger det mindre och ger ett bra rostskydd vilket betyder att du med ett rostfritt system både får ett avgassystem med livstids garanti samtidigt som du förbättrar prestandan och utseendet.

Samtliga delar i halvsatserna (rördetaljer, plåt och fastmonterade upphängningar) är i rostfritt stål. I rör och ljuddämparplåt används rostfritt 18/8 stål (AISI 304, SIS 2333). Medföljande klammer är i galvaniserat material, rostfria finns som tillbehör. På vissa bilmodeller återanvänds originalgummiupphängning tack vare bra konstruktion.

Kontakta gärna oss om du har några frågor när du skall byta avgassystem på din bil.
Bilmärken
Visar 1 - 1 av 1 produkter
 • 4 490:-
  /paket
  Rostfritt avgassystem, halvsats
  SAAB 9-5, 9-5 Kombi
  I LAGER
  Artnr: 67849
 • Bra
  Baserat på 22 416 omdömen
  Se några av omdömena här.