Bromsbeläggsats Yellowstuff
Bromsbeläggsats Yellowstuff
FORD USA EXCURSION

Bromsbeläggsats Yellowstuff

1 009:-
Spara 20%
paket inkl moms
 
Beställningsvara, 3-10 dagar leverans
Marknadspris ca 1 261 kr
Du sparar: 252 kr
Delbetalning från 51 kr / mån

Generell produktinformation

Yellowstuff R – klossar med hög frikyoon för Racing, klubbkörning och gatbruk!

Yellowstuff är den första bromsklossen som tillverkats för både banbruk och gatbruk! Klossen är ett aramid-fiberbaserat belägg som ger hög effekt även utan förvärmning. Dessa klossar har samma funktion som andre EBC bromsklossar, men i motsats till red-stuff och green-stuff så dammar dessa något mer för att de är tillverkade med mer stål. Yellowstuff fungerar optimalt från första inbromsning och blir bara bättre och bättre. Klossarna behöver inte värmas upp, och fungerer bättre vid hårdkörning. Klossarna används av många både inom hobby och proffessionell Racing som drifting, ""gatebil ekstrem"", Porsche Cup, rally, formula basic, Swedish Camaro cup osv.!

Alla våra EBC klossar levereras med något som kallas för ""Brake-in"", detta är en brunröd beläggning som ligger på klossarna, som gör att skivor och klossar snabbare blir inkörda.

Om du är ute efter bra effekt och minsta möjliga bromsdamm för gatkörning bör du kolla på EBC Redstuff som är marknadens kanske bästa gatkloss med klart minst bromsdamm.

Specifikationer

Oppgradert kvalitet-Steg 3
OriginalleverantörEBC
FORD USA EXCURSION 6.8 08.1999-09.2005
FORD USA EXCURSION 6.8 4WD 08.1999-09.2005
 
Rekommenderas
Populära produkter i vald kategori