Monteringssats, motorvärmare
Monteringssats, motorvärmare
CHEVROLET CAPTIVA, CRUZE, CRUZE Halvkombi, ORLANDO, CITROËN C5 III, C5 Break III, DS4, DS5, JUMPY, JUMPY Skåp, LAND ROVER RANGE ROVER III, PEUGEOT 3008 Minibus, minivan, 5008, 508, 508 SW, VW PASSAT, PASSAT CC, PASSAT Variant

Monteringssats, motorvärmare

319:-
Spara 20%
paket inkl moms
 
I lager, 1-2 dagars leverans
Marknadspris ca 399 kr
Du sparar: 80 kr
Delbetalning från 16 kr / mån

Generell produktinformation

Vid köp av en Calix motorvärmare är det fler produkter än själva motorvärmaren som behövs för att funktionen ska bli optimal. Nedan finner du en förteckning över vilka av Calix högeffektiva insticksvärmare som tillsammans med rätt kabelsats är framtagna för att passa just dina ändamål.Värmare till enbart motorn:


  • Motorvärmare

  • Kabelsats motorvärmare

  • Monteringssats motorvärmare (endast till vissa modeller) Är du osäker på ifall din bil behöver en monteringssats kan du kontakta kundservice för vägledning.


Vill du även ha värmare till kupén behövs :


  • Kabelsats kupéuttag

  • Calix Kupevärmare Slim lineJu kallare det är desto mer tjänar du på att använda motorvärmare. Genom att undvika kallstarter så kan du minska bränsleförbrukningen, vilket i sin tur leder till minskade koldioxid- och kolväteutsläpp samt mindre slitage på motorn.


Calix populära motorvärmare och Kupévärmare är designade och tillverkade i Sverige, utvecklade för att klara extrema temperaturskillnader och levereras med två års garanti.
Monteringssatsen är modellspecifik och innehåller de slangar och slangklammer mm. som behövs för respektive fordon som satsen är rekommenderad till.
Monteringsanvisning: Klicka här

Relaterad information

Andra köpte även:
Rekommenderas
Populära produkter i vald kategori