Vi har dragkrok till din bil

Vi har både fastmonterade och avtagbara dragkrokar. Dragkroken kan vara en mycket viktig del till din bil då bilens kapacitet kanske inte riktigt räcker till. Du kanske måste transportera en båt eller renoveringsmaterial som inte får plats i bilen. Det är inga svårigheter när du använder dig av en ny dragkrok från Skruvat.se där du hittar rätt dragkrok som passar just din bil.

Välj rätt typ av dragkrok:

Det finns både fastmonterad dragkrok och avtagbar dragkrok. Den vanligaste är en fast dragkrok. Fast dragkrok är den populäraste eftersom att den vanligtvis är billigast och kan användas för bogsering av husvagnar och tunga släp. Den består av en dragkula som är bultad till en platta med antigen 2 eller 4 hål. Denna typ av dragkrok låter dig både dra ett släp, samtidigt som du kan bära cyklar bakom bilen (förutsatt att du inte överskrider den rekommenderade viktgränsen).

Den andra typen av dragkrok är avtagbar dragkrok. Avtagbar börjar bli allt mer populär i Europa eftersom att den enkelt kan tas bort när den inte ska användas. Det är dessutom inget problem att ha den monterad året runt och begränsar inte tillgången till bagageutrymmet. Det finns cykelhållare som kan monteras på kroken men den kan inte bogsera och dra cyklar samtidigt. Skriv in din bils registreringsnummer ovan för att snabbt och enkelt hitta dragkrokarna som passar din bil.
Skriv in ditt regnr.
Rätt dragkrok i tre enkla steg:
Skriv in ditt regnr
Välj dragkrok
Välj elkabelsats
Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 34 400 omdömen
Se några av omdömena här.