Ursäkta röran,
vi bygger om!

Hämtar bilinformation...
{workshop.selectservice.tyreextrainfo.text}

Bakåt

Valda tjänster

Spara pengar – jämför priser från verkstad nära dig

Med Skruvat & Klart kan du jämföra priserna på verkstäder runt om i Sverige. Det gör oss till Sveriges största verkstadsportal. När du använder Skruvat & Klart får du fasta priser direkt från verkstäder nära dig.

Prisgaranti med Skruvat & Klart

Med Skruvat & Klart så kan du vara säker på att du hittar det bästa priset, eftersom du kan vara säker på att du jämför rätt saker – här är en service alltid en service. Skulle du hitta ett bättre pris på samma service hos en auktoriserad verkstad utanför vårt nätverk, så matchar vi det priset.

Högt ställda kvalitetskrav på verkstäderna

Vi ställer höga krav på de verkstäder som vi samarbetar med. Vi har strikta avtal som reglerar vad verkstäderna får göra, och vilken service vi förväntar oss att de levererar till dig som kund.

Andras omdömen är din trygghet

För att öka din trygghet har vi ett system där våra kunder kan de betygsätta en verkstad efter ett besök. Det gör att du kan ta del av andra kunders erfarenheter när du ska välja verkstad.

Du får alltid en servicestämpel

Med Skruvat & Klart kan du jämföra priserna på verkstäder runt om i Sverige. Det gör oss till Sveriges största verkstadsportal. När du använder Skruvat & Klart får du fasta priser direkt från verkstäder nära dig.Alla våra samarbetspartner är godkända, och självklart får du alltid servicestämpel i boken när du lämnar in bilen.

Enkel tidsbokning online

Du behöver inte ringa för att boka din verkstadstid, utan när du hittat en verkstad som du vill använda så bokar du en tid i kalendern i och med beställningen på hemsidan.

[[ConLib:Custom/vv/SelectService]] Object reference not set to an instance of an object.