Har du Sveriges bästa garage?

Har du Sveriges coolaste, fulaste, minsta, odugligaste, pampigaste, sunkigaste, lyxigaste, originellaste garage? Då kan du kamma hem hela 10 000 svenska riksdaler att shoppa loss för på www.skruvat.se.

Hur tävlar jag?

Nominera dig själv! Eller någon du känner som du tycker har Sveriges Bästa Garage. Skicka in bilder eller film på hur det ser ut i garaget. Ju mer info desto bättre.
Glöm inte kontaktuppgifter. Maila till: [email protected].

Vad vinner jag

10 000 sek att shoppa loss på Skruvat.se plus den åtråvärda pokalen SBG 2020!
Tävlingen pågår t o m 9 juli 2020. Vinnaren publiceras på www.skruvat.se

Har du frågor? Tveka inte att kontakta [email protected].

Glöm inte att följa Skruvat och taggen #sverigesbästagarage på Instagram.

Hur väljer Skruvat en vinnare?

TÄVLINGEN HAR NU AVSLUTATS OCH DEN VÄRDIGA VINNAREN AV SVERIGES BÄSTA GARAGE 2020 BLEV CHARLIE CARLSSON!

Skruvats stenhårda och omutbara jury utser en odiskutabel vinnare baserat på det materialet vi fått in under tävlingstiden.

Lycka till!!

Tävlingsregler
Tävlingen organiseras av SKRUVAT AB Gustavslundsvägen 151F, 16751 Bromma, Sverige, orgnr: 556605-7336. Genom att delta i tävlingen accepterar du följande tävlingsvillkor:
Priset kan inte återlämnas, överlåtas, bytas ut eller lösas in mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren i tävlingen måste tillhandahålla all nödvändig information som vi behöver för att kunna tilldela vinnaren priset och för att vinnaren ska kunna tillgodogöra sig priset. Förutom 10 000 sek att shoppa loss på Skruvat.se så får vinnaren även ett obligatoriskt besök av Skruvats filmteam. Teamet kommer skapa en treminuters minidokumentär/porträtt om dig, ditt garage och eventuella bilprojekt.(självklart ser vi till att din location är hemlig)

Urvalsprocess, regler & personuppgifter
Tävlingen pågår fram till och med 9 Juli 2020. Tävlingsbidrag ska mailas in till [email protected]. Film, foto och kompletterande information krävs. Endast tävlingsbidrag inom denna period gäller för att kunna delta i Sveriges Bästa Garage. Efter denna tidsperiod kommer vi att välja ut en vinnare baserat på det material som juryn anser vara en oslagbar vinnare. Juryns beslut kan såklart ej överklagas.
De tävlande ger SKRUVAT rätt att använda SAMTLIGA inskickade bidrag i sin marknadsföring i kommersiellt syfte, inkluderat rätten att visa upp tävlingsbidragen på sociala medier, även efter att tävlingen har avslutats. Självklart även publicera namnet på vinnaren och det vinnande bidraget. (självklart håller vi den aktuella platsen för garaget hemligt om så önskas)
Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.
Minimiålder för att delta i tävlingen är 18 år.
Vinnaren publiceras på www.skruvat.se