Skriv in ditt regnr.

Saknar du regnr?

Avgassystem till din bil

Hos oss hittar du Nordens största sortiment av avgassystem och avgasdetaljer till din bil. Här hittar du allt från marknadsledande varumärken till prisvärda alternativa producenter med bra kvalitet och generösa garantier.

Hos oss kan du välja mellan många olika modeller. Du hittar allt från enklare eftermarknadsmodeller till rostfria sportavgassystem och allt däremellan. Du kan köpa separata avgasrör, ljuddämpare och katalysatorer eller kompletta system. Hos oss hittar du allt under ett och samma tak, oavsett om det är till pendlarbilen eller för att köra på bana.

Komplett avgassystem eller halvsats?

En av de mest populära och prisvärda produkterna är våra aluminiserade halvsatser från svenska Becur. För dig som söker en ännu längre livslängd och en snyggare finish så kan vi rekommendera de rostfria halvsatserna från svenska Ferrita. När du ändå ska byta, varför inte passa på att uppgradera prestandan och byta till ett Sportavgassystem i rostfritt? Även det med livstids garanti till ett riktigt förmånligt pris. Här hittar du våra övriga performance avgasdelar.

Byta katalysator

Dåliga avgasvärden? Behöver du byta katalysator? Perfekt, då har du kommit rätt. Här hittar du tusentals av katalysatorer till rätt pris. Vi samarbetar med ledande leverantörer och köper stora volymer vilket betyder att vi kan erbjuda riktigt bra pris på katalysator till din bil.

Byta avgassystem själv eller lämna in till verkstad?

För de kunder som inte vill göra arbetet själv så kan vi rekommendera vår tjänst Skruvat & Klart. Genom tjänsten får du ett fast pris på att utföra reparationen av ditt avgassystem hos en verkstad nära dig. Eller så gör du som många andra av våra kunder - köper delarna av oss och tar med det till din verkstad!

POPULÄRA PRODUKTER

Bilmärken