Performance-avgassystem

På Skruvat hittar du Nordens största sortiment av avgassystem och avgasdetaljer. Här hittar du allt från marknadsledande varumärken till prisvärda alternativa tillverkare med fokus på motorsport, prestanda och lång livslängd.

Förbättra prestandan, ljudet eller utseendet?

Oavsett vad du söker så tror vi att du hittar ditt sport- eller performance avgassystem här! Vi säljer allt från lösa race-katalysatorer, downpipes, grenrör, ljuddämpare, ändrör, 2,5-tums & 3-tums system till kompletta race-system. Allt under samma tak till riktigt bra priser. Välkommen!

Välj rostfritt avgassystem för bättre hållbarhet!

Att tillverka avgasdetaljer i rostfritt stål ger många fördelar. Dels är det ett svetsbart material som underlättar vid tillverkning och montering samt att det rostfria stålet inte kan ge sprickor i materialet. Dessutom väger det mindre och ger ett bra rostskydd vilket sammantaget betyder att du med ett rostfritt system både får ett avgassystem med livstids garanti samtidigt som du förbättrar prestandan och utseendet.

Eller för att citera Colin Chapman, grundare av Lotus;
"- Adderad kraft gör dig snabbare på raksträckor, borttagen vikt gör dig snabbare överallt."

Med allt detta i åtanke borde det vara i varje bilägares intresse att bry sig om livslängden och värdet på sin bil, miljön, aktionsradien och prestandan.
Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 34 655 omdömen
Se några av omdömena här.