Bilverktyg

Specialverktyg kan behövas emellanåt för att utföra ett särskilt arbete på din bil. Med rätt bilverktyg blir jobbet mycket enklare. Vilka verktyg som behövs varierar mellan olika bilmärken men eftersom vi har ett stort utbud är det inga problem att hitta det du behöver på Skruvat.

Bilverktyg

Rätt verktyg till förenklar arbetet

Behöver du chassiverktyg, bromsverktyg, avgas- och lambdasondverktyg eller motorverktyg? Vi är nu den största näthandeln för bildelar i Norden och har även ett gediget utbud av bilverktyg. Dessa förenklar arbetet när du mekar med bilen. Med rätt verktyg slipper du oroa dig för att av misstag förstöra delar genom felaktig användning. Har du några funderingar eller saknar något verktyg i vårt sortiment får du gärna kontakta oss. Vår duktiga kundservice står alltid till tjänst både per telefon eller via chatt och e-post.

Bildelar på nätet

Att hitta bildelar på nätet har aldrig varit enklare. Med över en halv miljon produkter att välja mellan hittar du det mesta du behöver till din bil här. Vi har allt från reservdelar, biltillbehör, däck och verktygen som hjälper dig att få delarna på plats. Vi månar om våra kunder och har tusentals nöjda besökare varje vecka. Här handlar du alltid bilverktyg till ett bra pris och vi garanterar en snabb och smidig leverans. Behöver du tändstiftsnyckel, oljefilteravdragare eller oljeplugg? Har vi varorna i lager får du ditt paket inom 1-4 dagar. Ta del av våra skruvade priser du också.

Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 34 211 omdömen
Se några av omdömena här.