Coilovers

Skriv in ditt regnr.

Coilovers

Vi på Skruvat brinner för att göra det enklare för dig att billigt och bekvämt uppgradera din bil. Därför säljer vi coilovers och sänkningssatser till de flesta bilmodeller, både för sportbilen och för din vanliga Volvo. Kika in i webbshopen och se vilken coilover-modell du behöver, en bättre bil är bara ett klick bort.

Billiga coilover och tillbehör

Coilovers, eller sänkningssatser, använder du för att sänka din bil. De fungerar som stötdämpare och finns i många olika prisklasser och varianter. Det är viktigt att du väljer en sänkningssats som passar både din bil och dina behov. Vad du behöver skiljer sig beroende på anledningen till att du vill sänka din bil. Om du är osäker är du självklart alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi kan hjälpa dig välja rätt.

På Skruvat hittar du vad du söker

Här på Skruvat är vi experter på just din bil och när du hittat rätt produkt beställer du enkelt och bekvämt hem den i vår smarta webbshop. Som Nordens största butik för nya bildelar på nätet är vi på Skruvat trygga i förvissningen om att du kommer att hitta det du söker hos oss. Och eftersom vi samarbetar med ledande leverantörer så som Bosch kan vi alltid garantera kvalitativa produkter till ett lågt pris. Har du redan sänkt din bil kanske du är intresserad av ett bumpstop eller kanske ett par snygga neonljus? Oavsett vilket är du välkommen att fortsätta bläddra igenom vårt stora sortiment online.

Visar 1 - 30 av 471 produkter

Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 31 115 omdömen
Se några av omdömena här.