Hjulsidor & navkapslar

Börjar din bil kännas gammal och trist? Då är du kanske sugen på att snygga till den lite? Med enkla knep kan du byta stil och förhöja utseendet genom att installera nya hjulsidor eller heltäckande navkapslar. Mät din tum och hitta ett brett sortiment av snygga stilar på Skruvat.

Hjulsidor

Hjulsidor och navkapslar - billigt

Snygga till din bil med nya fräscha hjulsidor i stilfull design och hög kvalitet. Vi säljer hjulsidor i fyrtal eller som singlar om du bara behöver ersätta en. Vi levererar direkt från biltillverkarna och garanterar originalprodukter till de bästa priserna. Köp nya hjulsidor med universal passform till din Mercedes eller Volvo. Hitta det som förhöjer din körglädje hos oss på Skruvat. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader som håller priset nere genom hela köpet. Klicka dig vidare på Skruvat och gör en bra affär idag. Skruvat har Nordens största utbud av reservdelar för din bil.

Bläddra i Skruvats katalog online

När du behöver serva din bil finns Skruvat tillgängligt med bara ett par klick. Hos oss kan du köpa billiga bildelar på nätet i original till låga priser med snabb leverans. Behöver du ha nya däck eller fälgar kan du välja i vårt breda sortiment från bland andra Dunlop, Michelin eller Nokian. Att vara en nöjd bilägare har aldrig varit enklare. Vi lämnar 20 dagars öppet köp och ger fri leverans till alla nya kunder. Passa på att fynda bland våra fina erbjudanden. Handla med oss, första gången bjuder vi på frakten.

Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 27 625 omdömen
Se några av omdömena här.