Hjulsidor & navkapslar

Börjar din bil kännas gammal och trist? Då är du kanske sugen på att snygga till den lite? Med enkla knep kan du, till en låg kostnad, byta stil och förhöja utseendet genom att installera nya hjulsidor eller heltäckande navkapslar. Kontrollera antal tum (diameter på hjulen) och hitta ett brett sortiment av snygga stilar på Skruvat. Vi har storlekar mellan 13 och 17 tum så att du ska kunna hitta den navkapsel som passar perfekt för just dig.

Det är ett enkelt sätt att snygga till bilen samtidigt som det är billigt, mycket billigare än att köpa nya fälgar. Att montera hjulsidorna är lätt, det klarar alla. Du tar enkelt bort de gamla hjulsidorna med hjälp av en skruvmejsel och sedan trycker du bara dit de nya. När du har satt fast de nya hjulsidorna är det viktigt att du känner efter noga så att de sitter fast ordentligt, annars är risken att de lossnar.

Se nedan för vårt utbud av hjulsidor och navkapslar.

Hjulsidor

Hjulsidor och navkapslar - billigt

Snygga till din bil med nya fräscha hjulsidor i stilfull design och hög kvalitet. Vi säljer hjulsidor i fyrtal eller som singlar om du bara behöver ersätta en. Vi levererar direkt från biltillverkarna och garanterar originalprodukter till de bästa priserna. Köp nya hjulsidor med universal passform till din Mercedes eller Volvo. Hitta det som förhöjer din körglädje hos oss på Skruvat. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader som håller priset nere genom hela köpet. Klicka dig vidare på Skruvat och gör en bra affär idag. Skruvat har Nordens största utbud av reservdelar för din bil.

Bläddra i Skruvats katalog online

När du behöver serva din bil finns Skruvat tillgängligt med bara ett par klick. Hos oss kan du köpa billiga bildelar på nätet i original till låga priser med snabb leverans. Behöver du ha nya däck eller fälgar kan du välja i vårt breda sortiment från bland andra Dunlop, Michelin eller Nokian. Att vara en nöjd bilägare har aldrig varit enklare. Vi lämnar 20 dagars öppet köp och ger fri leverans till alla nya kunder. Passa på att fynda bland våra fina erbjudanden. Handla med oss, första gången bjuder vi på frakten.

Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 34 395 omdömen
Se några av omdömena här.