Skriv in ditt regnr.
Saknar du regnr?

Katalysator, direktanpassad

Vi erbjuder direktanpassad / bilmodellanpassad katalysator till din bil - i originalkvalitet.

Stora inköpsvolymer, direkt leverans från leverantör = Lägre pris för dig som kund!
Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer och tack vare våra stora inköpsvolymer och att vi skickar katalysatorerna direkt från leverantör, så kan vi erbjuda dig som kund de garanterat bästa priserna! Inte nog med det. Vi erbjuder ett unikt utbytesprogram vilket innebär (beroende av bilmodell) att du har möjlighet att skicka tillbaka din gamla katalysator och få pengarna tillbaka då vi kan återanvända de värdefulla metallerna. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Hur fungerar en katalysator?
Katalysatorn renar avgaserna dvs minskar utsläppen av farliga gaser såsom kolmonoxid, kolväten och kväveoxider. Katalysatorn är invändigt konstruerad som en bikakeliknande bärare perforerad med små kanaler där avgaserna passerar igenom. Den bikakeliknande uppbyggnaden av katalysatorn och kanalerna ger en stor yta vilket är viktigt för att reningen skall bli så bra som möjligt. Ytan inuti katalysatorn är täckt med de katalytiskt verksamma metallerna platina, palladium och rodium. Om katalysatorn skadas kan dess effekt helt eller delvis utebli. Samma sak gäller om lambdasonden eller motorns insprutningssystem fungerar dåligt. Läckage kan göra så att lambdasonden visar fel värden vilket kan skada katalysatorn permanent. Det är således viktigt med ett gott underhåll av både motor och elektronik.

Byta katalysator själv eller lämna in till verkstad?
Det är inte alla som har kunskap, verktyg eller tid att byta katalysator själv. Därför kan vi nu rekommendera vår nya tjänst Skruvat & Klart. Med hjälp av denna tjänst så kan du enkelt med några knapptryck få fram fasta priser från verkstäder i din närhet. Kan det bli enklare att spara tusenlappar?

Kontakta gärna oss om du har några frågor när du skall byta katalysator på din Volvo, Saab, Audi, Bmw, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, VW Passat, VW Golf & Caddy.
Bilmärken
Visar 30 av 2872 produkter