Lastgaller och skyddsgaller

Ibland följer våra älskade husdjur med oss på resor och då är det viktigt att de har det bekvämt och framförallt säkert. Köp ett lastgaller som skärmar av bilen mellan människa och husdjur, då får alla varelser i bilen en trygg och skön bilresa. Välkommen in till Skruvat – bilägarens bästa vän.

Läs mer och få tips på hur du packar bättre i bilen

Lastgaller

Billiga lastgaller till bilen

Lastgaller är särskilt till för dig som har husdjur som behöver följa med i bilen. Till exempel på familjeutflykten eller när ni ska till veterinären. Lastgallret placeras bakom de bakre sätena precis där bagageutrymmet slutar, på så sätt får ditt husdjur maximal plats att röra på sig därbak. Det är en säker lösning till en trivsam bilresa för både djur och människor. Hos oss på Skruvat kan du enkelt få ett modellanpassat lastgaller, klicka dig bara in till oss och kolla in utbudet. Vi har billiga bildelar för alla dina behov, undersök dina möjligheter i Skruvats stora webbshop, du kommer inte bli besviken.

Köp ditt nya lastgaller till Skruvade priser

Hos oss på Skruvat är säkerhet viktigt, därför erbjuder vi bland annat lastgaller och andra bildelar så att du ska ha en så bekväm körupplevelse som möjligt. Klicka dig vidare och spana in alla billiga bildelar på vår hemsida. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att hitta det du behöver, därför har vi samarbeten med flera av de stora bilmärkena. Behöver du kanske reservdelar till din Honda? Vi har allt för dig och din bil, kom in till Skruvat och bläddra bland våra varor.

Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 34 443 omdömen
Se några av omdömena här.