Skruvats Prisgaranti

En produkt ska aldrig kosta mer hos Skruvat.se!

Prisgaranti bildelar Hos oss har du alltid en prisgaranti som gäller under 20 dagar från ditt köpdatum enligt följande villkor. Skulle du mot förmodan hitta samma produkt till ett lägre pris hos en butik inom Europa, antingen på nätet eller i en traditionell butikslokal betalar vi tillbaka hela mellanskillnaden samt ger dig ytterligare 5% i rabatt. Om butiken är en nätbutik får det inte vara en auktionssajt eller liknande.

Förutsättningen för prisgarantin är att produkten är likvärdig i utformning och kvalitet, oanvänd samt att den kan köpas på lika villkor inklusive varukostnad, frakt och moms. Prisgarantin gäller inte om konkurrentens artikel är under kampanj eller extrapris. Lägsta prisgarantin gäller inte våra originalprodukter eller däck och fälg.

Prisgaranti med Skruvat & Klart

Med Skruvat & Klart kan du vara säker på att hitta det bästa priset på ett reparations- eller servicearbete hos en bilverkstad nära dig. Vi säkerställer att rätt saker jämförs i form av det faktiska arbete som ska utföras och tiden för det så att du tryggt kan välja den verkstad som passar dig bäst. Hittar du ett bättre pris för samma reparations- eller servicearbete hos en auktoriserad verkstad på samma ort utanför vårt nätverk så matchar vi det priset.

Skruvat & Klart
 
Vi återkommer till dig inom 48 timmar.
Ett fel inträffade.
Var god försök igen senare.
Vi återkommer till dig inom 48 timmar från att vi har mottagit ditt meddelande.