Frakt & leverans

Vad kostar frakten?
Det är dessvärre inte billigt att frakta däck, men vi har subventionerat fraktpriserna så att du endast betalar från 59 kr / däck eller fälg och vi kör dom direkt hem till dig!
Kompletta hjul levereras fraktfritt.

  Per styck Per 4 stycken
Däck 59:- 236:-
Fälg 59:- 236:-
Kompletta Hjul 59:- Fri frakt

 

Hur lång är leveranstiden på däcken?
Leveranstiden hittar du under respektive produkt. Under högsäsong (Mars-Maj och Oktober-December) kan leveransen ta ytterligare några dagar.

Hur levereras varorna?
Hemleverans: Dina däck levereras av Postnord eller DHL direkt hem till dig. Om du inte är hemma så kommer transportföretaget att avisera dig och de blir sedan utkörda på nytt.
Leverans till verkstad: Om du har valt att få dina däck levererade till verkstaden kommer verkstaden att kontakta dig för att boka in en tid för däckbyte.

Så snart vi packat din order så skickar vi dig ett mail med kollinummer får spårning. Notera att du kan följa ditt paket först efter att däcken har ankommit Sverige vilket vanligtvis är någon dag efter att vi har mailat dig.

I de fall du inte är hemma så lämnas dina däck hos dig alternativt så körs de till terminal och du blir aviserad.

Outlöst gods
Outlöst gods debiteras kunden enligt gällande prislista.

Betalning
Vi erbjuder flera säkra betalalternativ; Faktura, Delbetalning, Kortbetalning eller Direktbetalning via din Internetbank. Läs mer om våra betalsätt.

Delbetalning / konto
Vi erbjuder delbetalning av dina däck där du kan välja att dela upp din betalning på mellan 3-24 månader. Detta sker i samarbete med Klarna. Här hittar du mer information om vårt delbetalningserbjudande.