Kamaxel / drev / rem / kedja till AUDI

Skriv in ditt regnr.
Enklaste sättet att hitta Kamaxel / drev / rem / kedja som passa just din AUDI är att fylla i ditt registreringsnummer ovan så anpassas listningen av Kamaxel / drev / rem / kedja nedan till just din bil.

Populära tillverkare: Kamaxel / drev / rem / kedja till AUDI

Storsäljare Kamrem, Löprulle, Remskiva & Remsträckare AUDI

Här hittar du kamaxel / drev / rem / kedja till din AUDI.

När är det dags att byta kamrem?

Hur ofta kamremmen behöver bytas beror på bilmodell och tillverkarens rekommendationer. Det brukar stå i bilens handbok.

Rekommendationerna i bilens handbok är dock inte alltid pålitliga eftersom att när bilmodellen har rullat ett tag kan det visa sig att kamremmen håller en kortare tid än förväntat. Biltillverkaren ändrar då sin rekommendation och handbokens uppgifter är inte längre aktuella.

Vi har också satt ihop prisvärda kamremskit där kamrem, remspännare, löprulle och vattenpump generellt ingår.

Kamkedja

Vissa bilmodeller och biltillverkare, till exempel SAAB använde sig av kamkedja istället för kamrem. Fördelen med kamkedja framför kamrem är att kamkedjan förväntas hålla hela bilens livslängd och behöver inte bytas med jämna mellanrum till skillnad från kamremmen.

Nackdelen med kamkedja är att den till skillnad från kamremmen sitter innanför motorn och ett kamkedjebyte är en krångligare process och kan bli betydligt dyrare än ett kamremsbyte.

Hela vårt sortiment av Kamaxel / drev / rem / kedja till AUDI

Visar 1 - 30 av 2211 produkter

Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 30 094 omdömen
Se några av omdömena här.