Torkararm till VW

Skriv in ditt regnr.
Enklaste sättet att hitta Torkararm som passa just din VW är att fylla i ditt registreringsnummer ovan så anpassas listningen av Torkararm nedan till just din bil.

Populära tillverkare: Torkararm till VW

Storsäljare Torkararm VW

Här hittar du torkararm till din VW.

Torkararm till bil

Torkararmen är den del där torkarbladen fästs. Bilens torkararm är kopplad till en torkarmotor som driver den och därmed också bladen. Med andra ord är det en del som måste fungera för att du ska kunna se när regnet smattrar mot rutan. De flesta bilarna har två torkararmar för vindrutan och en för bakrutan. Vissa har även torkare till ljuslyktor. Oavsett om du behöver byta vänster, höger, fram, eller bak så har vi torkare till SAAB, Audi, Renault, Volvo, Opel och andra vanliga bilmärken. Köp en ny torkararm till ett lågt pris på Skruvat. En liten men viktig investering för att hålla sikten fri.

Bra bildelar till låga priser

Fler och fler bilägare har sedan vi startade i 2008 upptäckt fördelarna med att handla bildelar på nätet. Som kund hos oss får du inte bara rejält låga priser, du får också snabba leveranser. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa produkter som står redo att skickas från vårt lager. Ska du köpa ny torkararm kan du passa på att också lägga till ett par torkarblad eftersom de också bör bytas ut med jämna mellanrum. Slå in ditt registreringsnummer så visas delar som passar till din bil.

Hela vårt sortiment av Torkararm till VW

Visar 1 - 30 av 345 produkter

Bra
Trustpilot rating stars
Baserat på 34 241 omdömen
Se några av omdömena här.